I AM LARS

Portfolio van Lars Beukenkamp

World of Wonders website

De website

Voor mijn hobbyproject heb ik een website ontworpen en geprogrammeerd en ben deze momenteel ook aan het onderhouden. Hiervoor heb ik het PHP framework Laravel met CSS framework Tailwind gebruikt waarmee ik backend en frontend heel makkelijk in één project kan maken. Het grootste voordeel en ook de reden dat ik heb gekozen om de website zelf te programmeren en geen gebruik te maken van WordPress of Wix, is omdat ik op deze manier de website volledig naar eigen design kan brengen. De website staat sinds november 2021 online en heb sinds dien op basis van feedback van de gebruikers de website verbeterd.

Voordat ik daadwerkelijk bezig ben geweest met het maken van de website heb ik onderzoek gedaan naar elementen van bestaande websites om hetzelfde gevoel over te brengen naar de gebruikers als dat gerelateerde websites hebben.

Inspiratie en schetsen in Figjam

Met verschillende iteraties is de website veranderd naar feedback van gebruikers. Eerdere versies hadden een rommelige indeling of lieten niet de nodige informatie zien. Er zijn ook genoeg dingen die onaangepast zijn sinds het begin, bijvoorbeeld het contrast tussen achter- en voorgrond. Knoppen die aanroepen tot actie zijn ook duidelijk te zien.

Een van de eerdere iteraties

Next Post

Previous Post

© 2024 I AM LARS

Theme by Anders Norén